WERKPLAATS

De initiatiefnemer van Up is Premium Inc, een bedrijf dat staat voor het vervaardigen en verkoop van sportieve en kwalitatieve schoenen. Op de locatie Up is er een mooie ruimte die benut wordt als winkel en werkplaats. De cliënt krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan de productie en distributie van de schoenenlijn. We rafelen het arbeidsproces van de maak van de schoen uiteen, zodat iedereen op eigen niveau , een of meerdere onderdelen van het arbeidsproces eigen kan maken en uit kan voeren. Van meedenken over het ontwerp van de schoen tot aan het stickeren van de schoenendozen.

WINKEL

De initiatiefnemer van Up is Premium Inc, een bedrijf dat staat voor het vervaardigen en verkoop van sportieve en kwalitatieve schoenen.  Het was het een logische stap dat de cliënten van Up mee hebben gewerkt aan het ontwerp van hun eigen schoenen lijn ”de Uppies”. Onze cliënten hebben meegedacht over het ontwerp en meegewerkt aan de vormgeving van deze unieke schoen.  Een belangrijk onderdeel van de winkel is de verkoop van schoenen. Tevens worden  producten uit onze  tuin en uit onze  keuken verkocht. Cliënten kunnen deelnemen aan het gehele winkelproces, o.a. klanten helpen, kassa werkzaamheden en bevoorrading.

KEUKEN

Up heeft een grote professionele keuken , deze biedt de mogelijkheid tot koken en bakken. Op aanvraag van klanten kunnen we taarten bakken en we helpen mee in de voorbereiding van lunches en diners. Daarnaast kunnen we catering bieden in samenwerking met onze pizzeria El Flaco bij verhuur van onze ruimten voor diverse doeleinden; borrel, vergadering, feestje enz.

ATELIER

Op de locatie Up is een atelier aanwezig, die we voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is een gezellige ruimte waar we de dag beginnen met koffie en thee om vervolgens de dag door te nemen. Ook sluiten we de dag af in het atelier met een drankje en maken verslag van de dag. Tevens is het atelier de ruimte voor alle  verschillende werkzaamheden die zich bij Up aanmelden; vervaardigen van tuinproducten, computerwerkzaamheden, schilder en knutselactiviteiten, strijken enz

INTEGRATIE ACTIVITEITEN

Integratie en participatie zijn de hoofddoelen van Up. De activiteiten staan in het teken van integratie, denk aan het organiseren van kinderfeestjes met sport- en ontspanningsactiviteiten in samenwerking met Up Soccerclub. Tevens verhuren van ruimten voor vergaderingen of georganiseerde festiviteiten waarbij we een  catering kunnen verzorgen in samenwerking met onze pizzeria El Flaco.  Werkzaamheden die deze activiteiten met zich meebrengen voor cliënten zijn o.a. meedenken en opstellen van programma’s en begeleiden van kinderfeestjes, verzorgen van catering, PR taken enz.

SCHOONMAAK EN ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Het mag duidelijk zijn dat er binnen en buiten Up voldoende schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden zijn. Denk aan werkzaamheden zoals de schoonmaak van de keuken, onderhouden van de tuin, het pand schoon houden enz

ZAAL EN KUNSTGRASVELD

Bij Up beschikken we over een ontspanningsruimte en een kunstgrasveld voor de cliënten en voor de klanten. Als rode draad zullen sport en ontspanningsactiviteiten dagelijks verweven worden binnen het arbeidsaanbod. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling. In samenwerking met de Up Soccerclub bieden we sportieve activiteiten aan cliënten en klanten.

TUINIEREN

Om het kunstgrasveld hebben we een prachtige  moes-, pluk- en siertuin bij UP. De tuin zorgt het gehele jaar voor blijvende arbeid. Daarnaast hebben wij onze eigen kas. Tuinproducten zullen gebruikt worden in de keuken en verkocht worden in de winkel.

INSPRAAK

De basis gedachten vanuit Up is dat we geloven in volledige inspraak van de cliënten bij al onze activiteiten en werkzaamheden.
In de praktijk betekend dit dat we elke maandag de aankomende week doornemen en iedere morgen de taken en werkzaamheden bespreken en verdelen.
Een keer per maand hebben we vergadering bij Up met het hele Up team. Daarin wordt besproken en geëvalueerd over onze activiteiten en werkzaamheden die zijn geweest en die nog op de planning staan.
De mening van elke Upper is van belang en staat centraal in deze vergadering. De ideeën en ervaringen worden besproken en toegepast in het aangeboden programma van Up.
Inspraak zorgt voor motivatie, vertrouwen en creëert verantwoordelijkheidsgevoel.

 

NEEM CONTACT OP MET UP!

info@upsocialclub.nl - 088-7736433